top of page
  • Grup d'acompanyament al dol

Acollir i transitar un procés de dol

Actualizado: 30 sept 2020

Taller de Matís en el Campus de la Convivència i la Diversitat de Cardona

L’Ajuntament de Cardona, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, organitza del 20 de juliol al 6 d’agost el Campus de la Convivència i la Diversitat 2020, que s’emmarca dins el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI). L’equip d’acompanyament al dol promogut per l’espai Matís hi participarem amb un taller sobre els processos de dol.

La vida i la mort són dues cares d'una mateixa moneda i sabem que les adversitats hi són inherents. Com podem normalitzar el temps de dol quan perdem a una persona estimada? El taller ens portarà a prendre consciencia de les pèrdues d'una manera planera, serena i sincera. Veurem com el dol és una expressió d'emocions que serveixen per afrontar el dolor de la pèrdua, sobrepassar-la, integrar-la i transformar-la.

Podeu trobar la informació al web de l’ajuntament de Cardona

127 visualizaciones0 comentarios
bottom of page