Miquel Àngel Alabart i Eva Martínez

Al Miquel Àngel i a l'Eva els trobareu habitualment a Matís per oferir teràpia individual i familiar, així com treball en petits grups d’infants i adolescents. 

Carles Parellada

Mestre, terapeuta i formador en Pedagogia Sistèmica.

En Carles Parellada va ser el ponent de la conferència "La vida com a camí. Vers una consciència transformadora", que va tenir lloc el 21 de setembre de 2016. El dia 22 de gener de 2020 va retornar per conduir el taller 'Sintonitzant amb la vida'.

Rut Vilella

Llicenciada en Ciències Econòmiques, Sociologia i Política. Experta en emprenedoria i consultoria sistèmica.

A la primavera del 2020 vindrà a Matís per conduir el taller ´Imatges que sanen'.

Espai Kabila

equip de professionals del camp de la Psicologia i de l'Educació que treballem des de la Pedagogia Sistèmica i la Teràpia Gestal.

La Loles Seguer i l'Ariadna Camp vindràn a Matís el proper mes de març per guiar el taller 'Enneagrama, una eina d’autoconeixement.

Marta Albaladejo

Mestra. Filòloga. Analista de la conversa. Psicoterapeuta i coach.

Aquesta tardor la Marta va guiar el taller ´Coaching Sistèmic Transaccional: mirant cap a la solució´.

Judit Padrès

Diplomada en Educació Social.  Màster en PNL. Màster en PNL-Coaching.  Certificada en Coaching Wingwave, per l’Institut Gestalt de Barcelona.

El dia 27 de setembre de 2017 va venir a Matís a conduir el taller "Què faig amb la meva vida? Aprenent a definir i assolir objectius"

Laura Cortés

Mestra, docent en pedagogia sistèmica i terapeuta en constel·lacions.

Durant el 2017 la Laura va venir a Matís en dues ocasions per impartir un taller de constel·lacions familiars i sistèmiques. 

Laura Pont

Psicòloga. Fundadora del Gabinet Psicoterapèutic Kiona. Docent i coordinadora de l'àrea de Gestalt aplicada a la infància i a l'adolescència, a l'Institut Integratiu de Barcelona.

El dia 28 de Febrer del 2018 varem tenir la Laura a l'Espai Matís per conduir un taller "Vinculacions: Retrobant les primeres relacions"

Jordi Amenós

Terapeuta i formador en psicologia sistèmica i creativitat.

El passat dia 23 de maig de 2018 va venir a Matís per oferir el taller "Narrar la vida. El poder transformador de les històries, contes i metàfores."

Joan Corbalan

Terapeuta i docent a l’Institut Gestalt de Barcelona. Expert en Coaching Sistèmic, programació neurolingüística i pedagogia sistèmica.

El passat dia 18 de gener de 2017 va impartir el taller MODELS DE FAMÍLIA, el qual ens va ajudar a entendre i ordenar nous escenaris per assolir equilibri i benestar.

Xavi Garriga

Llicenciat en Belles Arts i professor d’art. Docent en Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt de Barcelona i a diverses universitats.

El passat 15 de març de 2017 va visitar Matís per dur a terme el taller "ELABORAR IMATGES I RELATS AL SERVEI DE LA VIDA."

Mercè Traveset

Psicòloga i terapeuta especialitzada en teràpies humanistes, psicoanàlisis, constel·lacions familiars i pedagogia sistèmica.

La Mercè Traveset ens va deixar el juliol de 2016, però Matís la té present i li agraïm l'herència que ens deixa. Sens dubte ha estat una de les mares de la Pedagogia Sistèmica al nostre país.

Aigüerola

Xarxa d’educació viva, activa i neurodiversa de mestres i famílies de l’Alt Urgell i Cerdanya

Col·lectiu amb qui en un futur podrem compartir inquietuds i tal vegada dur a terme projectes plegats.

Joan Garriga

Psicòleg Humanista. Terapeuta Gestalt. Soci Fundador de l'Institut Gestalt de Barcelona.

El Joan Garriga és un dels referents de Matís i tenim la il·lusió que algun dia ens pugui impartir un taller a Solsona.

Please reload