top of page
  • Grup d'acompanyament al dol

Presentació del nou Servei d’Acompanyament al Dol de Solsona

Actualizado: 30 sept 2020

El dissabte 8 de febrer es va fer la presentació del nou Servei d’Acompanyament al Dol que ha estat promogut pels Serveis Funeraris de l’Ajuntament de Solsona i que s’oferirà a partir d’ara a través d’un equip de cinc professionals de l’espai terapèutic Matís.


En la presentació, l’alcalde de Solsona David Rodríguez va destacar la importància d’afrontar la mort, que forma part del procés de la vida. A partir d’ara en el Tanatori municipal s’informarà i es brindarà aquest servei que consistirà en oferir gratuïtament unes primeres sessions d’acompanyament al dol.


L’acte de presentació va comptar amb una conferència de Anna M. Agustí i Farreny, mestra i doctora en psicopedagogia, postgraduada en acompanyament en el sofriment i la mort, cofundadora de Associació Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida i coautora de diverses publicacions sobre la infància davant la mort.L’acte es va fer a la Biblioteca Carles Morató de Solsona que va oferir una exposició de l’ampli repertori de llibres que disposa sobre aquesta temàtica. Amb la creació d’aquest servei la Biblioteca col·labora oferint el préstec de llibres sobre el dol.

180 visualizaciones0 comentarios
bottom of page