top of page
  • M. Casas

Taller intensiu de Jocs i Emocions

Actualizado: 30 sept 2020

L’intensiu de Jocs i Emocions vol ser un espai on potenciar les habilitats socials i relacionals dels infants a partir de dinàmiques lúdiques i participatives, que els permetin conèixer el seu món emocional, i aprendre a gestionar allò que els és difícil.


A partir d’una mirada respectuosa cap a la infància, acompanyarem als infants a explorar conceptes com la confiança, l’autoestima, i els oferirem estratègies per ajudar-los a reconèixer i expressar les seves emocions.

Adreçat a infants de 6 anys a 12 anys.

Calendari: 25, 26, 27, 28 de juny de 10 a 13h

Preu: 100€

Inscripció: El període d’inscripció finalitza el dimecres 19 de juny.

Telèfon de contacte: 667 02 45 57 (Montserrat Casas)

Professionals que impartiran el taller:


Montserrat Casas

Mestra, psicopedagoga i terapeuta de l’Espai Matís. Formada en magisteri, psicologia i teràpia familiar sistèmica per l’Institut Gestalt.Ha treballat 28 anys als EAP. Actualment es responsable de l’Espai Matís, portant a terme tasca terapèutica i organitzant tallers per adults.

Ester Colell

Pedagoga, psicòloga i terapeuta. Formada en pedagogia per la UAB, psicologia per la UOC i teràpia gestalt per l’institut integratiu. Actualment cursant teatre gestalt a l’institut gestalt. També té formació puntual en constel·lacions familiars sistèmiques, gestalt Play Teraphy i formació en el programa SAT de Claudio Naranjo.Ha treballat 12 anys com a docent en l’especialitat de pedagogia terapèutica. Actualment exerceix de psicoterapèuta i impartint tallers i xerrades per adults, adolescents i infants a diferents espais.

Assessors del taller:

Miquel Àngel Alabart

Mestre, psicopedagog i editor. Format en Teràpia Gestalt i en Teràpia Familiar Sistèmica. És autor del llibre El bebéfeliz. Guia de la crianza natural (Ned Ed.) i co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). Actualment, a més de la seva tasca a l’Associació Arae, és professor associat a la Universitat de Vic, i director de la revista Viure en família.

Eva Martínez Pardo

Mestra, formadora i terapeuta. Formada en Teràpia Gestalt i Pedagogia Sistèmica. És especialista en Educació emocional i en el treball pedagògic amb contes i narracions, amb experiència en diversos àmbits: famílies, universitat, docents, etc. És autora de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó) i co-autora de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). Col·labora habitualment en publicacions de temàtica educativa.

31 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page