top of page
  • M. Casas

Sota la pell del llop

Actualizado: 30 sept 2020

Com ja sabeu el proper dia 26 de setembre l'Eva Martínez conduirà el taller Contes i emocions. (Cliqueu aquest link si en voleu més informació).


L'Eva és autora d'un llibre que us vull recomanar per començar a sucar pa amb la olor abans del taller. El títol és Sota la pell del llop, acompanyar les emocions amb els contes tradicionals. L'edita Graó i està disponible en català i castellà.

Aquest n'és el resum:


Els contes tradicionals són petits tresors de la nostra literatura i també de la nostra essència com a éssers humans. Hi trobem una antiga saviesa que recupera allò humà, que ens porta a llocs oblidats i que, generació rere generació, acaricia l’ànima de petits i grans. Ara bé, algunes de les versions adulterades (i edulcorades) dels nostres contes han fet perdre de vista el sentit profund que guarden aquests relats.

A partir d’una mirada suggeridora sobre les emocions i el seu acompanyament educatiu, aquestes pàgines ens conviden a descobrir tot allò que els contes permeten transitar i elaborar. Des de diferents experiències educatives, l’autora s’endinsa en les entranyes de diversos contes de la nostra tradició oral i ens mostra camins d’acompanyament emocional interessants a la llum d’aquestes històries.

107 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page