top of page
  • M. Casas

ENTRE MARE I FILLA

Actualizado: 30 sept 2020

De totes les relacions que establim al llarg de la nostra vida, n’hi ha una que conté una de les llavors més importants del nostre camí: la relació amb la mare. Pel seu gran poder de vinculació, per com ens orienta a la intimitat i la recerca de la seguretat afectiva que necessitem, l’experiència maternal deixa una petjada important en la nostra manera de viure. Les nenes, tot mirant la vivència de la mare, van aprenent sobre la seva feminitat, sobre el cos i el seu funcionament, i sobre com relacionar-se amb altres dones, amb els homes i amb el món. El taller és un espai d’exploració de la feminitat pròpia, d’aprenentatge del que som com a dones, i de celebració del vincle amorós entre mare i filla.

Horari: 1 de juny de 10 a 20 h (amb pausa per dinar).

El dinar es pot portar de casa i escalfar a la cuina de Matís o es pot sortir a dinar fora i retornar a la tarda.


Preu (mare i filla): 85 €


Dirigit a mares i filles a partir de 8 anys. Imprescindible assistir-hi juntes.

El taller estarà conduit per Aina Cortès i Eva Martínez.

L' Aina Cortès Apolinar és mestra, terapeuta Gestalt i Corporal integrativa especialitzada en Sexualitat Femenina. Professora de Respiració Ovàrica Alquimia Femenina. Creadora del Projecte COSdeDONA. Mamastra.

L' Eva Martínez és mestra, formadora i terapeuta. Co-autora de “Educació Emocional i família: el viatge comença a casa”, i autora de “Sota la pell del llop: acompanyar les emocions amb els contes tradicionals” (Graó). Mare i mamastra.

231 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page