top of page
  • M. Casas

Emocions i família

Actualizado: 30 sept 2020

L’educació emocional comença per un mateix. Aprendre sobre les pròpies emocions, treballar les històries pendents o, senzillament, conèixer-se millor, és la principal eina per acompanyar emocionalment els nostres fills i filles o educands. I és en la trobada directa i autèntica amb l’altre, en un espai de cura, que podem aflorar tal com som. Per això, presentem un taller que és alhora formatiu, vivencial, un grup de suport mutu, un acompanyament emocional… i molt més. Una experiència transformadora per iniciar o continuar un treball de creixement personal i professional, per tal d’aprofundir en el propi desenvolupament, la vivència de les emocions, les relacions, etc.


Serà un espai de caire vivencial, on farem servir eines de dinàmica de grups, lúdiques i terapèutiques. Especialment indicat per persones que per raons familiars o professionals acompanyen el creixement personal i emocional d’altres persones i en general per a tota persona que vulgui fer un pas endavant en la seva vida.


Continguts

  • Educació, emocions i autoestima

  • La gestió de les emocions i la connexió amb les necessitats pròpies

  • Relacions familiars de l'adult i relacions d'educació

  • El lloc de l'adult i els recursos per acompanyar la vivència de les emocions dels infants

  • Comunicació assertiva i no violenta

Divendres 22 de març, de 17 a 20h

Dissabte 23 de març, de 10 a 14h i de 16h a 20h

El dinar de dissabte es pot portar de casa i escalfar a la cuina de Matís o es pot sortir a dinar fora i retornar a la tarda.

Preu

85 €/persona

150 €/ parella

Mínim 8 persones / màxim 16 persones

Adreçat a pares, mares i persones educadores

Taller conduit per Miquel Àngel Alabart i Eva Martínez Pardo


El Miquel Àngel Alabart és mestre, psicopedagog i editor. Format en Teràpia Gestalt i en Teràpia Familiar Sistèmica. És autor del llibre El bebéfeliz. Guia de la crianza natural (Ned Ed.) i co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). Actualment, a més de la seva tasca a l’Associació Arae, és professor associat a la Universitat de Vic, i director de la revista Viure en família.


L'Eva Martínez Pardo és mestra, formadora i terapeuta. Formada en Teràpia Gestalt i Pedagogia Sistèmica. És especialista en Educació emocional i en el treball pedagògic amb contes i narracions, amb experiència en diversos àmbits: famílies, universitat, docents, etc. És autora de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó) i co-autora de Emocions i família. El viatge comença a

casa (Ed. Graó). Col·labora habitualment en publicacions de temàtica educativa.

127 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page