top of page
  • M. Casas

ELABORAR  IMATGES I RELATS AL SERVEI DE LA VIDA

Actualizado: 30 sept 2020

Ja falta poc pel segon taller a l'Espai Matís: ELABORAR IMATGES I RELATS AL SERVEI DE LA VIDA.

Serà el dia 15 de març de 18h a 20:30h i el durà a terme el Xavi Garriga, llicenciat en Belles Arts, professor d’art i docent en Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt de Barcelona i a diverses universitats.

En aquest taller partirem de l’ús de formes d’expressió plàstica (amb paper, llapis, goma, pinzells, etc...). Crearem imatges a partir de les quals podrem generar relats que ens revelaran significats i sentits en relació als nostres pares i els redescobrirem com a font de vida.

Per fer el taller no calen unes habilitats artístiques especials i tampoc cal portar materials específics.

Per a més informació sobre els tallers que Matís fa aquest curs cliqueu aquí.

125 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page