top of page
  • M. Casas

Propers tallers a l'Espai Matís

Actualizado: 29 sept 2020

MODELS DE FAMÍLIA

Joan Corbalan

Terapeuta i docent a l’Institut Gestalt de Barcelona. Expert en Coaching Sistèmic, programació neurolingüística i pedagogia sistèmica.

18 de gener de 2017

Avui en dia ens trobem davant d’una gran diversitat de situacions familiars i sovint apareixen noves relacions i formes de vida. Es tracta de vincles a voltes més complexos, però, al cap i a la fi, generadors de vida. El taller ens ajudarà a entendre i ordenar aquests nous escenaris per assolir equilibri i benestar.

ELABORAR IMATGES I RELATS AL SERVEI DE LA VIDA

Xavi Garriga

Llicenciat en Belles Arts i professor d’art. Docent en Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt de Barcelona i a diverses universitats.

15 de març de 2017

En aquest taller partirem de l’ús de formes d’expressió plàstica (amb paper, llapis, goma, pinzells, etc...). Crearem imatges a partir de les quals podrem generar relats que ens revelaran significats i sentits en relació als nostres pares i els redescobrirem com a font de vida.

Nota: per fer el taller no calen unes habilitats artístiques especials i tampoc cal portar materials específics.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Laura Cortés

Mestra, docent en pedagogia sistèmica i terapeuta en constel·lacions.

31 de maig de 2017

Les constel·lacions familiars són una eina terapèutica breu creada per Bert Hellinger. Amb aquesta eina es poden treballar temes provinents d’àmbits ben diversos: familiar, educatiu, de salut, professional, organització i empresa, mediació de conflicte, etc. El taller ens permetrà conèixer el que són les constel·lacions familiars i sistèmiques i veure la seva metodologia d’aplicació.

LLOC

ESPAI MATÍS

Passeig Pare Claret 7. 1r pis

25280 Solsona

HORARI De 18h a 20:30h

PREU 1 TALLER 20€/persona 30€ / en el cas de venir una parella SI ES FAN ELS 3 TALLERS 50€/persona 75€/per parella Places limitades Interessats envieu un correu a mcasas@copc.cat o truqueu al 667 02 45 57

239 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page