24.03.2020

Please reload

Entrades recents

Acollir i transitar un procés de dol

14.7.2020

1/3
Please reload

Entrades destacades

Narrar la vida. El poder transformador de les històries, contes i metàfores

05.08.2017

Jordi Amenós estarà a l'Espai Matís el dia 23 de maig del 2018 per conduir el taller "Narrar la vida. El poder transformador de les històries, contes i metàfores".

 

Descripció del taller:

 

Acostumem a identificar-nos amb la narrativa que ens fem de la nostra vida. Aquesta narrativa pot estar sustentada en ferides de la infància, records deformats i, a vegades, en dinàmiques transgeneracionals que ens poden debilitat. Ens podem narrar d’una manera que ens faci mal;  però també hi pot haver una narrativa que ens aporti fortalesa i benestar. 

 

El taller ens dóna l’oportunitat de fer un treball personal que ens permetrà actualitzar els nostres propis mites i relats, per poder deixar descansar el passat, guanyar presència en la vida i donar una nova oportunitat al futur.

 

 

Breu biografia de Jordi Amenós:

 

Terapeuta i formador en psicologia sistèmica i creativitat.

 

Narrador especialitzat en el treball de contes i metàfores per el creixement personal.

 

És creador de la "Narrativa Terapèutica", un abordatge d’ajuda, acompanyament  i reflexió per mitjà de la descoberta de les nostres múltiples identitats i la seva extensió narrativa. Ha creat el programa per a organitzacions i equips "Team Stories: humanitzar l’ empresa amb el poder de les històries".

 

Formador en Constel·lacions familiars, en Constel·lacions organitzatives i en salut sistèmica. També en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosi Ericksoniana, Màster en Coaching con PNL, Trainer en PNL, Hypnotist por la Proufood School. Màster en PNL i Comunicació i en tècniques de creativitat narrativa. 

 

Autor del llibre infantil ¿Dónde está la luna? (Fragmenta Editorial), un conte per treballar les històries i la creativitat en família.

 

 

INFORMACIÓ:

 

LLOC

ESPAI MATÍS

Passeig Pare Claret 7. 1r pis

25280 Solsona

 

HORARI
De 18h a 20:30h

 

PREU 1 TALLER
20€ / persona
30€ / en el cas de venir una parella

 

PREU 4 TALLERS

65€ / persona

95€ / en el cas de venir una parella

 

Places limitades
Interessats envieu un correu a mcasas@copc.cat o truqueu al 667 02 45 57

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Buscar per paraules clau
Please reload

Arxiu
  • Grey Facebook Icon

© 2016 Montserrat Casas Rovira