top of page
  • Ajuntament de Solsona

Tallers de suport a la comunitat ucraïnesa

Acompanyar i donar eines a la comunitat ucraïnesa per sostenir el dolor i gestionar la incertesa i la ràbia que genera la situació que es viu al seu país són alguns dels objectius dels dos grups de suport emocional que s’activen aquesta primavera al #Solsonès.


El primer grup, adreçat a la població d’origen ucraïnès que ja residia a la comarca abans que esclatés el conflicte, començarà a oferir el servei aquest dissabte, dia 23, i continuarà els dies 30 d’abril i 7 de maig en horari de 10 a 12 h a la sala cultural de l’Ajuntament de #Solsona. Conduiran les sessions les terapeutes Montserrat Cases i Rut Vilella.


Pensant en aquelles persones que acaben d’arribar, majoritàriament dones amb infants a càrrec, es posa en marxa un altre grup, que es trobarà els dissabtes 30 d’abril i 7 de maig a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès i que conduirà el psicòleg Maksym Sokhatskyy. La primera sessió tindrà per objectiu donar eines per a la gestió emocional de les persones adultes i la segona sessió se centrarà en com acompanyar els infants en tot aquest procés.


Tant en un cas com en l’altre, les persones interessades hauran de confirmar l’assistència trucant al 973483234 (Serveis Socials Bàsics del Solsonès). És una iniciativa del Pla de Ciutadania i de les Migracions, del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del @consell_comarcal_del_solsones i de l’Ajuntament de Solsona. Hi dona suport la @diputaciolleida a través del Pla econòmic als consells comarcals per a la promoció de les polítiques d’Igualtat i la incorporació de la perspectiva de gènere i/o dels drets de no discriminació de les persones LGBTI.


Font: Ajuntament de Solsona





30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page