top of page
  • M. Casas

Sintonitzant amb la vida

Actualizado: 17 sept 2021

Podeu assistir-hi el dia 3 de novembre, el 26 de gener i el 20 d'abril. El taller té un preu de 20 euros i tindrà lloc a l'Espai Matís de 18h a 21h.

Per reservar plaça o si en voleu més informació, ens podeu escriure a mcasas@copc.cat o trucar al 667 02 45 57.

Us en fem cinc cèntims...


Fotografia: Zac ong lknu

Vivim en un temps d'incerteses, impactats per la complexitat de tot el que esdevé al nostra voltant, tant pel que fa a situacions de proximitat, com d'aquelles que ens arriben de lluny i que en un món globalitzat com el nostre és com si passessin al tombar del carrer. Cada dia al llevar-nos,

fem el bon propòsit d'encarar aquests esdeveniments de la millor manera possible, amb la nostra parella, amb els nostres fills, amb els nostres companys de feina, ..., amb totes les persones que convivim, i sens dubte amb nosaltres mateixos/es, i malgrat les bones intencions no sempre les coses segueixen el rumb que ens havíem marcat, i quan això s'acumula, o repeteix, ens podem sentir impotents, decebuts, enutjats, ..., i el viure es fa costa amunt.


Hem pensat aquest espai com un temps de conversa sobre el que ens neguiteja, i per donar-li sentit a les paraules i vivències que compartirem farem servir les constel·lacions familiars com una perspectiva que ens pugui ajudar a veure les implicacions sistèmiques que sovint afecten a la nostra vida, en major mesura sense que en siguem del tot conscients. L'objectiu, sense voler ser pretensiosos, no és un altre que el de posar llum a aquestes implicacions per poder-nos resintonitzar amb gaudi a aquesta vida que ens ha sigut regalada per experimentar-la a fons.



El Carles Parellada Enrich és mestre psicomotricista, constel·lador familiar, cofundador de la Xarxa de Pedagogia Sistèmica de Catalunya i de l'Associació MES (Moviment Educatiu Sistèmic), responsable de la formació de PS a l'Institut Gestalt de Barcelona, acompanya col·lectius vinculats a les comunitats educatives, escriu en diverses revistes pedagògiques i és coautor de diversos llibres, els dos darrers "La Xarxa Amorosa per Educar" i "R_Evolució del Sistema Educatiu", ambdós publicats per Octaedro.

31 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page