top of page
  • M. Casas

Els nostres sistemes familiars. Xerrada participativa

Actualizado: 29 sept 2020

Els pares, no només som pares, també vàrem ser fills i filles. Les nostres expectatives de la vida, les nostres frustracions, els nostres conflictes de la infància o adolescència sense resoldre, poden ser nusos congelats del sistema familiar, que es tradueixen en necessitats insatisfetes, tot plegat ens porta a un ventall de preguntes i d’obstacles que de vegades ens costa resoldre i que de forma inconscient projectem de vegades cap els nostres fills.


Comprendre certes dinàmiques ocultes ens obre la porta a la possibilitat d’ un canvi profund en la relació cap a nosaltres mateixos, cap a la nostra parella i cap els nostres fills. Permet en definitiva fer un procés de transformació cap a situacions de més ben estar.El taller pretén ser un espai per a compartir l’experiència de ser pares i mares, creant un clima de confiança i respecte. Parlarem de tot allò que ens interessi o ens preocupi sobre el creixement dels nostres fills.


Es una xerrada que organitza la recent Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola bressol els Petits Gegants. Oferim la xerrada a tots els col∙lectius i persones que els pugui interessar.


9 de juny de 2019 Horari: de 18.30 a 20.30 Lloc: Auditori de la sala Polivalent de Solsona (primera planta). A càrrec de: Sra. Montserrat Casas, psicopedagoga i terapeuta d’ESPAI MATÍS de Solsona.

25 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page