top of page
  • M. Casas

Jo i la meva zona de confort

Actualizado: 30 sept 2020


Autor de la il·lustració: Tute (Buenos Aires,1974). Publicat a CATORZE Cultura Viva

A vegades pot passar que quedem atrapats en la rutina quotidiana, instal·lats a la nostra zona de confort. El pes de les pors i els dubtes ens condueixen cap a un estat mental de pànic als canvis i als riscos. Aparentment pot semblar agradable i còmode, ja que ens permet viure amb el “pilot automàtic” posat, però la zona de confort no és un lloc suficientment estimulant, no ens deixa créixer a nivell personal, ens limita les relacions socials i ens condueix a la apatia. El benestar i el creixement personal comporta la necessitat d’assolir compromisos, reptes i somnis.

182 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page