top of page
  • M. Casas

Què faig amb la meva vida? Aprenent a definir i assolir objectius

Actualizado: 29 sept 2020

El proper dia 27 de Setembre la Judit Padrès vindrà a Matís per conduir el taller que porta per títol "Què faig amb la meva vida? Aprenent a definir i assolir objectius"

Descripció del taller:

A vegades tenim propòsits, desitjos, somnis, i no sabem com arribar-hi. Per on començo? Què faig? Com ho faig? Convertir els desitjos en realitat requereix tenir una meta clara i concreta i poder-nos-hi dirigir de forma planificada per intentar assolir-ho. La PNL i el Coaching ens hi poden ajudar a través dels filtres que han creat per poder definir objectius.

El taller pretén que els participants:

  • Sàpiguen com es defineixen els objectius de manera correcta (segons la PNL i el Coaching).

  • Coneguin noves estratègies i metodologies per assolir aquests objectius.

  • Comencin a concretar fites personals i el seu pla d’acció.

Metodologia:

A partir d’un contingut teòric per definir i concretar objectius, els participants aniran fent un treball paral·lel de definició de les seves metes. De manera que en acabar el taller marxaran amb alguna fita personal ben definida i alguns recursos per dirigir-se i assolir els seus objectius.

Breu biografia de Judit Padrès:

Nascuda a Banyoles al 1979.

La seva trajectòria professional comença amb la Diplomatura en Educació Social a la Universitat de Lleida. Més tard, es forma amb PNL (Programació Neuro Lingüística) , Coach i Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a l’Institut Gestalt de BCN. També està formada en Coaching Corporal i Hipnosis Clínica per “The Proudfoot School of Clinical Hypnosis and Psychotherapy”.

Es dedica a acompanyar a persones, col·lectius i empreses i, per tant, s’especialitza en temes de relacions i canvis a nivell personal i/o laboral. Les eines que usa són el Coaching i la PNL, de gran utilitat per a resoldre aspectes com l’assoliment dels objectius personals/grupals, la millora de la comunicació interpersonal i intrapersonal, el treball d’equip, etc. Perquè, en definitiva, identificant els propis valors, talents, creences, objectius..., es poden assolir canvis i millores a la vida.

INFORMACIÓ:

LLOC

ESPAI MATÍS

Passeig Pare Claret 7. 1r pis

25280 Solsona

HORARI De 18h a 20:30h

PREU 1 TALLER 20€ / persona 30€ / en el cas de venir una parella

PREU 4 TALLERS

65€ / persona

95€ / en el cas de venir una parella

Places limitades Interessats envieu un correu a mcasas@copc.cat o truqueu al 667 02 45 57

148 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page