top of page
  • M. Casas

Llibres recomanats: Bert Hellinger

Actualizado: 30 sept 2020

Voldria recomanar un parell de llibres de Bert Hellinger:

Felicidad que permanece, editat per Rigder Institut Gestalt i Los ordenes del amor, editat per Alma Lepik.

A Felicidad que permanece, Bert Hellinger ens ensenya el que és essencial per aconseguir l’amor en la parella, en la paternitat/maternitat, en les relacions humanes i també en les relacions amb un mateix.

El benestar es fonamenta en el respecte al ordre subtil dels sistemes familiars i en l’assoliment del amor en els nostres vincles. Es precisament en els nostres vincles que descansem i aconseguim sentir-nos en plenitud quan hem donat un lloc a tots els que formen part del nostre sistema familiar, sense excloure a ningú. Això requereix fer un salt als criteris, que de vegades hem usat de “bons i dolents”, i en definitiva realitzar una profunda abraçada al misteri de la vida tal i com és.

Los ordenes del Amor és l’ obra fonamental de Bert Hellinger, que, més enllà del camp de la psicoteràpia s’ha convertit darrerament en una ajut essencial per a la vida quotidiana de milers de persones. L’auto ens acompanya per el camí del coneixement dels ordres preestablert per a l’amor en tota relació humana. Comprendre els Ordres de l’Amor es un bon punt de partida per a obtenir efectes beneficiosos i sanadors tant per nosaltres com per l’entorn.

188 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page