24.03.2020

Please reload

Entrades recents

Acollir i transitar un procés de dol

14.7.2020

1/3
Please reload

Entrades destacades

Apadrina un avi/a

15.12.2017

Aquesta tardor va començar una nova edició del projecte Apadrina un avi/a, promogut per Càritas Arxiprestal de Solsona - Morunys.

A partir d'un taller a l'Institut Francesc Ribalta, varem poder compartir i reflexionar amb alumnes de 4rt d'ESO sobre els vincles en els sistemes familiars. Veiem aquesta iniciativa amb bons ulls perquè dóna la possibilitat d’agrair el passat per donar la benvinguda al present.

 

 

 

 

 

Matís, tornarà a intervenir en el tancament de la activitat, però aquesta vegada el taller es durà a terme a la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomer i només amb els joves voluntaris i la gent gran.

Please reload

Please reload

Buscar per paraules clau