© 2016 Montserrat Casas Rovira

Please reload

Entrades recents

Enneagrama. Una eina d’autoconeixement

12.9.2019

1/1
Please reload

Entrades destacades

Jo i la meva zona de confort

25.08.2017

 

Autor de la il·lustració: Tute (Buenos Aires,1974). Publicat a CATORZE Cultura Viva

 

A vegades pot passar que quedem atrapats en la rutina quotidiana, instal·lats a la nostra zona de confort.  El pes de les pors i els dubtes ens condueixen cap a un estat mental de pànic als canvis i als riscos. Aparentment pot semblar agradable i còmode, ja que ens permet viure amb el “pilot automàtic” posat, però la zona de confort no és un lloc suficientment estimulant, no ens deixa créixer a nivell personal, ens limita les relacions socials i ens condueix a la apatia. El benestar i el creixement personal comporta la necessitat d’assolir compromisos, reptes i somnis.

Tags:

Please reload

Please reload

Buscar per paraules clau