24.03.2020

Please reload

Entrades recents

Acollir i transitar un procés de dol

14.7.2020

1/3
Please reload

Entrades destacades

Què faig amb la meva vida? Aprenent a definir i assolir objectius

05.08.2017

El proper dia 27 de Setembre la Judit Padrès vindrà a Matís per conduir el taller que porta per títol "Què faig amb la meva vida? Aprenent a definir i assolir objectius"

 

 

Descripció del taller:

 

A vegades tenim propòsits, desitjos, somnis, i no sabem com arribar-hi. Per on començo? Què faig? Com ho faig? Convertir els desitjos en realitat requereix tenir una meta clara i concreta i poder-nos-hi dirigir de forma planificada per intentar assolir-ho. La PNL i el Coaching ens hi poden ajudar a través dels filtres que han creat per poder definir objectius. 

 

El taller pretén que els participants:

  • Sàpiguen com es defineixen els objectius de manera correcta (segons la PNL i el Coaching). 

  • Coneguin noves estratègies i metodologies per assolir aquests objectius.

  • Comencin a concretar fites personals i el seu pla d’acció.

 

 

Metodologia: 

 

A partir d’un contingut teòric per definir i concretar objectius, els participants aniran fent un treball paral·lel de definició de les seves metes. De manera que en acabar el taller marxaran amb alguna fita personal ben definida i alguns recursos per dirigir-se i assolir els seus objectius. 

 

 

Breu biografia de Judit Padrès:

 

Nascuda a Banyoles al 1979.

 

La seva trajectòria professional comença amb la Diplomatura en Educació Social a la Universitat de Lleida. Més tard, es forma amb PNL (Programació Neuro Lingüística) , Coach i Constel·lacions Familiars  i Sistèmiques a l’Institut Gestalt de BCN. També està formada en  Coaching Corporal i Hipnosis Clínica per “The Proudfoot School of Clinical Hypnosis and Psychotherapy”.

 

Es dedica a acompanyar a persones, col·lectius i empreses  i,  per tant, s’especialitza  en temes de relacions i canvis a nivell personal  i/o laboral. Les eines que usa  són el Coaching i la PNL,  de gran utilitat per a resoldre  aspectes com l’assoliment dels objectius  personals/grupals, la millora de la comunicació interpersonal i intrapersonal, el treball d’equip, etc. Perquè, en definitiva, identificant els propis valors, talents, creences, objectius..., es poden assolir canvis i millores a la vida.

 

 

 

INFORMACIÓ:

 

LLOC

ESPAI MATÍS

Passeig Pare Claret 7. 1r pis

25280 Solsona

 

HORARI
De 18h a 20:30h

 

PREU 1 TALLER
20€ / persona
30€ / en el cas de venir una parella

 

PREU 4 TALLERS

65€ / persona

95€ / en el cas de venir una parella

 

Places limitades
Interessats envieu un correu a mcasas@copc.cat o truqueu al 667 02 45 57

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Buscar per paraules clau
Please reload

Arxiu
  • Grey Facebook Icon

© 2016 Montserrat Casas Rovira