24.03.2020

Please reload

Entrades recents

Acollir i transitar un procés de dol

14.7.2020

1/3
Please reload

Entrades destacades

EL TALLER SOBRE ELS MODELS DE FAMÍLIA

22.01.2017

​El passat dimecres 18 de gener en Joan Corbalán va encetar la programació de tallers de Matís d’aquest curs i va ser el facilitador del tema “Models de família”. Es tracta d’un aspecte en plena transformació,  que pot esdevenir complex,  i que sovint és una font de molt patiment.

 

Les relacions familiars tenen una importància determinant en les nostres vides i s’hi canalitza una part important dels nostres esforços a la recerca de la felicitat. El Joan ens  va aportar llum a determinats “amors cecs” que de vegades  ens condueixen cap a llocs difícils i tortuosos en l’amor de parella i en la vinculació cap els fills. Els ordres i els desordres ens porten cap a nous possibles camins que ens han de permetre sortir del tancament, el malestar  i la desesperació.

 

 

Precisament el ponent està culminant la publicació d’un llibre en relació a aquest tema, que estarà publicat en un parell  de mesos. Matís serà un dels punts de venda d’aquesta obra.

 

 

 

 

 

Recordeu que el proper taller es farà el 15 de març; serà impartit per Xavier Garriga i porta per títol: “Elaborar imatges i relats al servei de la vida”.

 

 

Please reload

Please reload

Buscar per paraules clau
Please reload

Arxiu
  • Grey Facebook Icon

© 2016 Montserrat Casas Rovira