© 2016 Montserrat Casas Rovira

Please reload

Entrades recents

Enneagrama. Una eina d’autoconeixement

12.9.2019

1/1
Please reload

Entrades destacades

Avui tibem del món de la imatge...

31.10.2016

Aquesta fotografia es titula “EL TESTIMONI”,  i és d’en Gilbert Garcin, nascut a França el 1929.

 

Hi ha altres títols que potser també hi serien escaients: Present, Afirmació, Fermesa, Protesta, Empatia.... Perquè és una imatge, com tantes altres d’aquest autor, que ens indueix a donar-hi voltes i a atorgar-li un significat i un sentit.

 

Podeu clicar aquí si voleu saber més d’aquest peculiar fotògraf, veure que va començar la seva trajectòria en jubilar-se de la seva professió; i que elabora artesanalment unes fotografies - plenes de surrealisme i ironia - que ens empenyen a reflexionar sobre el sentit de la vida...

Tags:

Please reload

Please reload

Buscar per paraules clau