top of page
  • M. Casas

Taller de constel·lacions familiars i sistèmiques

Actualizado: 29 sept 2020

El dimecres dia 29 de Novembre la Laura Cortés durà a terme el segon taller de constel·lacions familiars i sistèmiques a l'Espai Matís.

Descripció del taller:

La nostra vida quotidiana camina per la calma i el benestar però també camina per els aldarulls de la infelicitat, les ferides, la tristesa... Les constel·lacions familiars ens porten a assumir el nostre origen, el nostre llegat familiar i ajuden a trobar el nostre lloc en el món. També permeten recuperar el llenguatge de la reconciliació i la pau.

La Laura Cortés ja va ser tallerista el curs passat i retorna per a oferir de nou un taller que ens permetrà conèixer el que són les constel·lacions familiars i sistèmiques i veure la seva metodologia d’aplicació.

Les constel·lacions familiars són una eina terapèutica breu creada per Bert Hellinger. Amb aquesta eina es poden treballar temes provinents d’àmbits ben diversos: familiar, educatiu, de salut, professional, organització i empresa, mediació de conflicte, etc.

Breu biografia de Laura Cortés:

La Laura va néixer a Sant Andreu de la Barca al 1975.

La seva trajectòria professional comença amb la formació en magisteri i la seva tasca com a mestra en l’escola pública , més tard, de la mà d’en Carles Parellada coneix la pedagogia sistèmica.

La incorporació de la mirada sistèmica, no només en l’àmbit professional sinó també en l’àmbit més personal de la Laura, fa que més endavant descobreixi el que avui és la seva vocació: les constel·lacions familiars i sistèmiques.

Es defineix com una llavor en creixement i en continua nutrició de l’entorn i, com ella mateixa diu, ha pogut fer de la seva vocació la seva professió.

  • Formadora en el Màster de Pedagogia Sistèmica Multidimensional, a la UDG, Universitat Autònoma.

  • Formadora en constel·lacions familiars

  • Terapeuta en constel·lacions en sessions individuals i tallers grupals

  • Assessora de centres educatius

  • Assessora d’empreses i organitzacionals

INFORMACIÓ:

LLOC

ESPAI MATÍS

Passeig Pare Claret 7. 1r pis

25280 Solsona

HORARI De 18h a 20:30h

PREU 1 TALLER 20€ / persona 30€ / en el cas de venir una parella

PREU 4 TALLERS

65€ / persona

95€ / en el cas de venir una parella

Places limitades Interessats envieu un correu a mcasas@copc.cat o truqueu al 667 02 45 57

83 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page