top of page
  • M. Casas

Narrar la vida. El poder transformador de les històries, contes i metàfores

Actualizado: 29 sept 2020

Jordi Amenós estarà a l'Espai Matís el dia 23 de maig del 2018 per conduir el taller "Narrar la vida. El poder transformador de les històries, contes i metàfores".

Descripció del taller:

Acostumem a identificar-nos amb la narrativa que ens fem de la nostra vida. Aquesta narrativa pot estar sustentada en ferides de la infància, records deformats i, a vegades, en dinàmiques transgeneracionals que ens poden debilitat. Ens podem narrar d’una manera que ens faci mal; però també hi pot haver una narrativa que ens aporti fortalesa i benestar.

El taller ens dóna l’oportunitat de fer un treball personal que ens permetrà actualitzar els nostres propis mites i relats, per poder deixar descansar el passat, guanyar presència en la vida i donar una nova oportunitat al futur.

Breu biografia de Jordi Amenós:

Terapeuta i formador en psicologia sistèmica i creativitat.


Narrador especialitzat en el treball de contes i metàfores per el creixement personal.


És creador de la "Narrativa Terapèutica", un abordatge d’ajuda, acompanyament i reflexió per mitjà de la descoberta de les nostres múltiples identitats i la seva extensió narrativa. Ha creat el programa per a organitzacions i equips "Team Stories: humanitzar l’ empresa amb el poder de les històries".


Formador en Constel·lacions familiars, en Constel·lacions organitzatives i en salut sistèmica. També en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosi Ericksoniana, Màster en Coaching con PNL, Trainer en PNL, Hypnotist por la Proufood School. Màster en PNL i Comunicació i en tècniques de creativitat narrativa.


Autor del llibre infantil ¿Dónde está la luna? (Fragmenta Editorial), un conte per treballar les històries i la creativitat en família.

INFORMACIÓ:

LLOC

ESPAI MATÍS

Passeig Pare Claret 7. 1r pis

25280 Solsona

HORARI De 18h a 20:30h

PREU 1 TALLER 20€ / persona 30€ / en el cas de venir una parella

PREU 4 TALLERS

65€ / persona

95€ / en el cas de venir una parella

Places limitades Interessats envieu un correu a mcasas@copc.cat o truqueu al 667 02 45 57

92 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page