top of page
  • M. Casas

EL TALLER SOBRE ELS MODELS DE FAMÍLIA

Actualizado: 29 sept 2020


​El passat dimecres 18 de gener en Joan Corbalán va encetar la programació de tallers de Matís d’aquest curs i va ser el facilitador del tema “Models de família”. Es tracta d’un aspecte en plena transformació, que pot esdevenir complex, i que sovint és una font de molt patiment.

Les relacions familiars tenen una importància determinant en les nostres vides i s’hi canalitza una part important dels nostres esforços a la recerca de la felicitat. El Joan ens va aportar llum a determinats “amors cecs” que de vegades ens condueixen cap a llocs difícils i tortuosos en l’amor de parella i en la vinculació cap els fills. Els ordres i els desordres ens porten cap a nous possibles camins que ens han de permetre sortir del tancament, el malestar i la desesperació.

Precisament el ponent està culminant la publicació d’un llibre en relació a aquest tema, que estarà publicat en un parell de mesos. Matís serà un dels punts de venda d’aquesta obra.

Recordeu que el proper taller es farà el 15 de març; serà impartit per Xavier Garriga i porta per títol: “Elaborar imatges i relats al servei de la vida”.

139 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page